lvlife -
outfit 24.12.2011

Da var outfitet for i dag klart. Utrolig fornøyd, og gleder meg skikkelig til alt begynner! Akkurat nå venter jeg på maten, er skrubbsulten! 
 
Kjole - vero moda //  belte-  vero moda // armbånd - mamma... hahah ♥

sko - h&m 

Hva synes du om antrekket? 
Går du i kjole? 
 23.12.2011

Herregud les datoen en gang til! teeenk, det er bare en dag til jul! Jul med presangene,julestemningen, og ikke minst familien og ribben ( siden jeg iokke spiser pinnekjøtt ). Århh, the night before the night ,you knoow! ♥ Nå sitter jeg å ser på juletv, og sniker til meg krumkaker. Imorgen kommer helt sikkert outfitet , stay tuned! 


gleder du deg til i morgen? :-) 
 snu solen fest

 heeyaa  ♥ 

 
nå skal jeg på snu solenfest med verdens beste Miriam & Ericaa ! det er sånn vi griller og koser oss under solen, haha <3 Idag så han klassen våres sangoppvisning i kirken, eller det er sånn at vi skal synge i kirken, og vi saang i den nyee kirken <3 mee prataast :-D
-Lise ♥jeg vil ha !

Tumblr_lw7f9ekc9e1qbvxa1o1_500_large

heidere ! det blir vel "jeg ha "

388793_149452491824464_145518495551197_140737_1373258335_n_large
1-21 ? <3 hvike kjole likte dere best ?

-Lise ♥nissemarsj..

heidere ! idag skal vi ha nissemarsj, det er dritt kjedelig. Du går rundt med lommelykte og nisselue, det beste er at det nærmer seg juulaften :-) akkurat nå ligger jeg på min herlige pc og greier ikke og gå ut av sengen. fml. menmen. 
Me pratast ! 


laggiseen

heidere !!  nå har jeg nettopp komt hjem med verdens beste erica & idaa ♥ kosdet ! Vi kjøpte juleegaver, og selfølgelig iskaffe ! Vi greide og søle med begge iskaffene utover hele cubuus -.-   dama i butikken sa vi skulle tørke opp, hahah. Men vi var så flinke at vi tørkeeet det opp :-D men ellers kjøpte vi ikke noe annet ! ;-)

Tumblr_lw9ee5qmo01r6wq08o1_500_large

-Lise ♥rocking round the christmastree

Guten tag ♥

Ja nå har jeg fått vite at mamma skal ut å kjøpe juletre snart , får så utrolig mye julestemning med alt som er nå. Det eneste som mangler nå er jo snøen som regnet vekk her for et par dager siden! 

Savner å være brun!

Har dere fått juletreet enda? ♥ 

 blogg vs blogg

Heisann! det er bare til og kommentere i kommentarfeltet ! vi kårer bloggen 10.des ♥ så lykke til ! ♥

-Lise ♥Ready for december

Hei folkens, nå skal jeg snart på løagunen med marina,mia,erica og jenny! utrolig koselig, ut å kjøpe julepresanger.. Har begynt å småsnø her! Utrolig koselig, bare 23 dager til jul nå ! 

Gleder du deg til jul ? 
 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011

DITT NAVN:


OM OSS 12 år. Fotball. Blogg. Håndball. Venner. Bilder. to glade jenter . Kommentarer varmer ♥

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits